Hildering Packaging

Industrial Packaging

Blikverpakkingen kunnen natuurlijk ook heel anders gebruikt worden dan voor het verpakken van voedsel of verf. Ter inspiratie enkele promotionele acties in combinatie met blik:

Strandblik
Strandblik

Het stoere en robuuste strandblik neem je mee naar het strand: handig voor je handdoek en duikbril. Natuurlijk mag er geen muziek ontbreken, dus is er een speaker in het deksel geplaatst. Via je telefoon en Bluetooth kun je via de speaker (pardon blikverpakking) muziek beluisteren.


Cool blik
Cooler

Of neem een 10 liter blik mee, vul het met ijs en je favoriete drankjes blijven koel in de prachtig bedrukte cooler. Gegarandeerd dat deze cooler op elk feest welkom is.


Puzzelblik
Puzzelblik

Ook in het Van Gogh museum kun je onze blikverpakkingen aantreffen. De full colour bedrukking is opgebouwd uit 8 kleuren, die via een speciale druktechniek de originele kleuren van het schilderij perfect weergeven. Een verfblik van 2 liter is hiermee een echt bewaarblik geworden.


Spaarpot
Spaarpot

Wij zijn er trots op, dat onze spaarpot blikjes voor vele goede doelen worden ingezet. Ook hier is de full colour bedrukking de eyecatcher.


Store and Go
Store and Go

Voor onze eigen merk Go!Paint, de serie professionele schildershulpmiddelen in binnen- en buitenland, hebben we een verpakking ontwikkeld, waarin 24 kwasten kunnen worden opgeslagen. Door het ontwikkelen van kunststof binnenbakken is een 25 liter blikverpakking omgebouwd tot een georganiseerde opslag plek van kwasten. In combinatie met onze gepatenteerde gel, blijven de kwasten voor een hele lange tijd soepel en goed. Met het bijpassende kussentje, kan de schilder ook nog eens zitten op zijn kwasten opslagbak!

Wij versterken uw merk

Heeft u een product welke u op een speciale wijze wilt presenteren of een andere promotionele uitdaging, dan denken wij graag met u mee. Wij bouwen graag aan het versterken van uw merk.

Hildering Colorcan

Download brochure

Blikverpakkingen - Ter inspiratie
Inspiratie