Hildering Packaging

Industrial Packaging

Heeft u uw ontwerp al kant en klaar en kunnen wij deze vertalen naar een bedrukking op uw blik, of wilt u graag ondersteuning van ons. Wij helpen u graag. Onze studio biedt u begeleiding bij en advisering op het gebied van ontwerpen, druktechnieken en materiaalgebruik.

Heeft u wel eens nagedacht over een zilveren uitstraling of een ultramat effect? Of juist een volledig transparante uitstraling? Wij kennen de weg om tot een optimaal resultaat te komen. Onze design afdeling is gespecialiseerd in het concretiseren van uw ideeën.

Ook kunnen wij u helpen bij het up-to-date houden van de wettelijke tekstregels op uw verpakking, of andere (tekst) wijzigingen in uw label.

Colorcan print pattern

Hoe werkt het?

Colorcan Printservice

Uw ontwerp wordt omgezet naar een pdf file, welke wij u ter goedkeuring sturen. Na goedkeur van deze digitale weergave, kunnen wij op verzoek een proefdruk sturen. Het goedkeuren aan de hand van een proefdruk, raden wij u aan wanneer u een nieuwe lijn ontwikkelt.

Na goedkeur van de digitale of gedrukte proefdruk, gaat het ontwerp naar de drukkerij. Elk ontwerp is uniek en zal dus zijn eigen doorlooptijd kennen. Het ontwikkelen en drukken van etiketten, zal de snelste levertijd kennen, gemiddeld 2 weken na goedkeur proefdruk.

Ontwerpservice ≡ Hildering Packaging